تأثیر 8 هفته تمرینات مقاومتی(RT) و تمرینات تناوبی با شدت بالا (hiit) با و بدون محدودیت جریان خون bfr)) بر سطوح تستوسترون و کورتیزول و نسبت تستوسترون به کورتیزول در مردان فعال
همتی عفیف، علی، سلطانعلی یزدی، مریم و شاملو کاظمی، سعید. (1402). تأثیر 8 هفته تمرینات مقاومتی(RT) و تمرینات تناوبی با شدت بالا (hiit) با و بدون محدودیت جریان خون bfr)) بر سطوح تستوسترون و کورتیزول و نسبت تستوسترون به کورتیزول در مردان فعال. (e3726). کارگروه اخلاق در پژوهش پژوهشگاه علوم ورزشی، ()، e3726
MLA
همتی عفیف، علی، سلطانعلی یزدی، مریم، و شاملو کاظمی، سعید. "تأثیر 8 هفته تمرینات مقاومتی(RT) و تمرینات تناوبی با شدت بالا (hiit) با و بدون محدودیت جریان خون bfr)) بر سطوح تستوسترون و کورتیزول و نسبت تستوسترون به کورتیزول در مردان فعال" .e3726 ، کارگروه اخلاق در پژوهش پژوهشگاه علوم ورزشی، ، 1402، e3726.
HARVARD
همتی عفیف، علی، سلطانعلی یزدی، مریم، و شاملو کاظمی، سعید. (1402). 'تأثیر 8 هفته تمرینات مقاومتی(RT) و تمرینات تناوبی با شدت بالا (hiit) با و بدون محدودیت جریان خون bfr)) بر سطوح تستوسترون و کورتیزول و نسبت تستوسترون به کورتیزول در مردان فعال'، کارگروه اخلاق در پژوهش پژوهشگاه علوم ورزشی، (), e3726.
CHICAGO
همتی عفیف، علی، سلطانعلی یزدی، مریم و شاملو کاظمی، سعید، "تأثیر 8 هفته تمرینات مقاومتی(RT) و تمرینات تناوبی با شدت بالا (hiit) با و بدون محدودیت جریان خون bfr)) بر سطوح تستوسترون و کورتیزول و نسبت تستوسترون به کورتیزول در مردان فعال." کارگروه اخلاق در پژوهش پژوهشگاه علوم ورزشی، (1402): e3726,
VANCOUVER
همتی عفیف علی، سلطانعلی یزدی مریم، شاملو کاظمی سعید. تأثیر 8 هفته تمرینات مقاومتی(RT) و تمرینات تناوبی با شدت بالا (hiit) با و بدون محدودیت جریان خون bfr)) بر سطوح تستوسترون و کورتیزول و نسبت تستوسترون به کورتیزول در مردان فعال. کارگروه اخلاق پژوهشگاه ورزش. 1402;():e3726.